Styrk jeres online tilstedeværelse med en online manager, der er knyttet jeres virksomhed.
Har I en mindre virksomhed, og ønsker at have bedre styr på jeres online aktiviteter? Så læs videre her.

Uanset om I har en lokal forretning, eller en virksomhed i vækst, så er det ekstremt vigtigt, at I udnytter de muligheder der findes med online annoncering samt online tilstedeværelse i det hele taget.

Som jeres online manager vil jeg påtage mig det fulde ansvar for alle eller dele af jeres online marketingaktiviteter.

Hvilke marketingaktiviteter der skal arbejdes med, afhænger bl.a. af jeres forretningsmål, budget, samt hvilke medieplatforme jeres målgruppe bruger.

Som jeres online manager skal jeg have et indgående kendskab til jeres virksomhed, samt den branche I befinder jer i, for at udarbejde en effektiv marketing strategi. En god kommunikation vil være et succeskriterie for samarbejdet, og derfor vil det være vigtigt med løbende samtaler og opfølgende møder.

Se vores certificering ved at klikke på Google Partner logoet

Hvad er fordelene ved at outsource jeres marketingaktiviteter?

Der er mange fordele ved at outsource virksomhedens marketingaktiviteter, og her kan du læse nogle af de vigtigste, jeg oplever hos mine kunder:
– De får mere tid til at fokusere på deres forretning.
– De får adgang til ekspertviden, der vækster deres bundlinje
– De skal ikke længere selv løse marketing- eller hjemmeside relateret opgaver.
– De får rapporter, analyser og konklusioner baseret på friske data, som de på baggrund af kan træffe fornuftige beslutninger.
– De slipper for at ansætte en hel- eller deltidsmedarbejder med tilhørende udgifter som løn, fysisk arbejdsplads, ferie, sygedage, etc.
– De får en kompetent- og selvkørende medarbejder, der ser sig selv om en del af virksomheden.

Min profil og kernekompetencer

Jeg har arbejdet professionelt med Google og Facebook Ads, samt konverteringsoptimering i mere end 9 år, og ved præcis hvilke discipliner, der skal på banen, for at skabe omsætning og afkast. Læs mere om mig her.

Herunder kan I læse nogle af mine spidskompetencer, jeg til dagligt nørder med:

Google Ads: Jeg sørger for, at jeres annoncer bliver vist, når potentielle købere søger efter netop jeres ydelser. Der arbejdes intensivt i starten med hele kontoen, samt opsætning af konverteringssporring. Rapporter udarbejdes på månedlig basis, eller efter behov. Læs mere om Google Ads her.

WordPress hjemmesider: Jeg sørger for, at jeres hjemmeside lever op til nutidens teknologier, samt konverteringsoptimerer den til, at appellere til jeres målgruppe, for at generere flere henvendelser. Jeg vedligeholder hjemmesiden løbende, samt tilføjer nyt indhold efter behov. Læs mere om hjemmesider her.

Social Media Ads: Jeg kan komme ud med jeres budskaber til de rigtige målgrupper via betalte annoncer på Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn. Her findes der et hav af muligheder, og det handler om, at teste hvad der virker bedst for jeres virksomhed.

Se her et overblik over alle marketing discipliner, der kan indgå i jeres plan.

Hvad kan jeg helt konkret hjælpe med?

Jeg kan hjælpe med at udvikle og eksekvere en strategi, der sikrer en solid online tilstedeværelse og øget ROI (Return On Investment). Jeg vil fungere som en forlænget arm til ressourcer og kompetencer, der er nødvendige for at realisere jeres vækstpotentiale.

Som jeres nye online marketing manager, vil det være en af mine definerede arbejdsopgaver at skabe en bedre digital forståelse til gavn for både medarbejdere, såvel som potentielle kunder.

Hvad koster en Online Marketing Manager?

Prisen på at have en online marketing manager knyttet jeres virksomhed afhænger af, hvor mange timer der skal arbejdes hver måned. Timeprisen starter fra 700 kr. ekskl. moms, hvis der er tale om et større projekt eller et længerevarende samarbejde.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

UDFYLD FORMULAREN

    Hvordan kommer vi i gang?

    Skal vi tale i telefonen?

    Kontakt os nu, og få en gratis og uforpligtende gennemgang