Om os

PPC Nordic er et digitalt bureau med fokus på at hjælpe små og mellemstore virksomheder i Danmark med deres online tilstedeværelse. Vi har over 10 års erfaring inden for digitale medier, herunder primært Google Ads, Facebook Ads, konverteringsoptimering, Søgemaskineoptimering og leadgenererende hjemmesider.

Som en “alt-i-en løsning” tilbyder vi vores kunder at forny eller designe professionelle og brugervenlige hjemmesider, opdatere, vedligeholde og forbedre deres nuværende hjemmesider, opsætte og optimere deres Google og Facebook Ads kontoer, og meget mere.

Bag PPC Nordic står Amin Taiybi, der har mange års erfaring som selvstændig virksomhedsejer, og ved hvilke udfordringer man kan have som mindre virksomhed. Amin har en meget personlig tilgang til samarbejdet med kunderne, og det er ham, der har ansvaret for alle kunderne og garanterer kvalitetsarbejde og grundighed.

Vores mål er at hjælpe vores kunder med at eskalere deres forretning online, og vi stræber efter at give den bedste rådgivning og støtte til at opnå dette. Lad os hjælpe dig med at opbygge en bedre online tilstedeværelse og nå dine forretningsmål.

Hvordan kommer vi i gang?

Skal vi tale i telefonen?

Kontakt os nu, og få en gratis og uforpligtende gennemgang