Om Amin Taiybi

Jeg valgte i 2018 at starte PPC Nordic, da det gik op for mig, at alt for mange virksomheder ikke havde den nødvendige viden eller ressourcer til at eskalere deres forretning med online markedsføring.

Jeg har i mange år selv haft forretninger, hvor online annoncering har været det afgørende for at få succes. Med andre ord ved jeg hvad der skal til for at skabe et sundt forretningskoncept, som kan eskaleres med online markedsføring.

Jeg har derfor en meget personlig tilgang til et eventuelt samarbejde, da jeg selv har siddet på den anden side af bordet, og ved hvilke udfordringer man kan have som selvstændig eller mindre virksomhed.

For mig er det helt afgørende at du, som potentiel ny kunde får den hel rette rådgivning, hvor vi sammen dykker ned i din forretning, og planlægger en strategi, der virker for netop dig. Dette synes jeg er ekstremt vigtigt og tit overset.

PPC Nordic

Vi er et digitalt bureau med mere end 9 års praktisk erfaring inden for digitale medier, herunder primært Google Ads, Facebook Ads, konverteringsoptimering, og sidst men ikke mindst salg- og leadgenererende hjemmesider.

PPC Nordic fungerer i dag som en ”alt-i-en løsning” for mindre virksomheder. Vi tilbyder vores kunder hjælpe til en bedre online tilstedeværelse, som typisk kan indebære:

  • Fornyelse- eller designe professionelle- og brugervenlige hjemmesider.
  • Opdatering, vedligeholdelse, samt forbedring af hjemmesider.
  • Opsætning og optimering af deres Google Ads konto.
  • Opsætning og optimering af deres Facebook Ads konto.

Fokus på jeres bundlinje

Med fokus på jeres bundlinje, arbejder vi med at optimere jeres salgskanaler og i sidste ende, vil resultere i flere relevante kundehenvendelser.

Vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse som kunde hos PPC Nordic. Dette kræver en god kommunikation omkring de forventninger I har, samt hvad der kan lade sig gøre.

Hvis I mangler en sparringspartner til at synliggøre jeres virksomhed mere på internettet, så kontakt os i dag.

Hvordan kommer vi i gang?

Skal vi tale i telefonen?

Kontakt os nu, og få en gratis og uforpligtende gennemgang