Vækst jeres forretning med nye kundehenvendelser med Danmarks største annonceringsplatform – Google Ads. PPC Nordic er her for at hjælpe dig med at opnå de bedste resultater gennem vores ekspertise og erfaring med annoncering på Google.

Som jeres Google Ads konsulent analyserer, optimerer, og vedligeholder vi alle jeres kampagner for at sikre at I opnår den bedst mulige performance. Vi vil i tæt samarbejde med jer, arbejde intensivt på at synliggøre jeres produkter/ydelser overfor potentielle købere og sikre, at jeres budget bliver brugt på de mest relevante søgninger, der resulterer i kundehenvendelser til jeres virksomhed.

Google Ads er en meget populær annonceringsplatform, der giver direkte adgang til en købsparat målgruppe. Hvis I er klar til at tage imod nye kundehenvendelser, så er Google Ads et rigtig godt sted at starte. Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende gennemgang eller læs mere om Google Ads på vores hjemmeside. Lad os hjælpe dig med at opnå fremragende resultater og vækste din virksomhed.

Se vores certificering ved at klikke på Google Partner logoet

Sådan går vi i gang med jeres Google Ads konto

Når vi har afsluttet vores gratis og uforpligtende gennemgang af jeres virksomhed, er vi klar til at gå i gang med oprettelsen og optimeringen af din Google Ads konto. Her er en kort beskrivelse af vores proces:

 1. Målgruppeanalyse: Vi analyserer jeres målgruppe for at sikre, at vi har en god forståelse af, hvem I ønsker at nå ud til.
 2. Keyword research: Vi foretager en grundig undersøgelse af de søgeord, der er relevante for jeres virksomhed, og sikrer, at vi bruger de mest effektive søgeord i jeres annoncer.
 3. Oprettelse af annoncer: Vi opretter og optimerer annoncer, der er designet til at fange opmærksomheden hos jeres målgruppe og føre dem til jeres hjemmeside.
 4. Kampagneoptimering: Vi overvåger og justerer løbende jeres kampagner for at sikre den bedst mulige performance.
 5. Rapportering: Vi leverer regelmæssige rapporter om jeres resultater, så I hele tiden har en god forståelse af, hvordan jeres kampagner performer.

Vi er her for at hjælpe dig med at opnå de bedste resultater med din Google Ads konto, og vi vil arbejde hårdt for at sikre, at du får mest muligt ud af dit budget. Kontakt os i dag for at få en gratis og uforpligtende gennemgang.

Optimer jeres Google Ads og opnå bedre afkast og besparelser

Er du klar til at få mest muligt ud af dit marketingbudget ved hjælp af Google Ads? Så lad os hjælpe dig! Som certificeret Google Ads-partner har vi den nødvendige viden til at optimere dine eksisterende kampagner og annoncer, så du kan spare penge, samt oprette nye kampagner for at tjene endnu mere.

Når du kontakter os for optimering af dine Google Ads, foretager vi en grundig undersøgelse af alle detaljer og vurderer, hvad der skal ændres. Vi er fokuseret på at øge din annonceafkast ved hjælp af vores erfaring med Google Ads, som udgør en stor procentdel af vores forretning.

Vores primære fokusområder er at øge kvalitetsscoren, som vil resultere i følgende fordele:

 • Billigere klikpriser på dine annoncer
 • Større markedsandel og mere trafik til din hjemmeside
 • Højere CTR (klikprocent) på dine annoncer

Flere konverteringer og relevante kundehenvendelser.

Optimal kampagnestruktur: Nøglen til succes med Google Ads

En korrekt opsætning af jeres Google Ads konto kan give en klar overblik over alle kampagner, annoncegrupper og annoncer. Det gør det nemt at aflæse data og foretage hurtige ændringer, samt identificere de mest profitable søgeord og justere jeres bud på dem.

Med en velfungerende kampagnestruktur, kan du træffe informerede beslutninger baseret på dine egne data, og dermed løbende optimere din konto for at få mest mulig ud af dine annoncekroner. Skab den bedst mulige kampagnestruktur med vores hjælp og oplev større succes med Google Ads.

Google Ads kampagner kræver optimering

Google Ads kan være en effektiv metode til at nå ud til din målgruppe og tiltrække kunder til din virksomhed. Men for at opnå de bedste resultater, er det afgørende at optimere din Google Ads konto.

Optimering af din Google Ads konto involverer en gennemgang af alle detaljer, inklusive valg af søgeord, annoncetekster, landingssider, budstrategier og mere. Dette kan hjælpe dig med at øge synligheden af dine annoncer, få billigere klikpriser, opnå højere klikprocenter (CTR), og i sidste ende opnå flere konverteringer og relevante kundehenvendelser.

Din annonce på Google er aldrig sikker på en førsteplads, da søgemaskinerne kun fokuserer på at levere de bedste resultater til deres brugere. For at opnå den bedste placering er det nødvendigt at optimere kampagnen for at skabe så meget relevans som muligt og at finde de søgeord, der resulterer i konverteringer.

Det er også vigtigt at tage højde for ændringer i forbrugernes adfærd, som kan variere i henhold til tidspunkt, enhed og geografisk placering. Derfor er det vigtigt løbende at justere kampagneindstillingerne for at opnå den bedst mulige performance.

Som en certificeret Google Ads partner, har vi den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig med at optimere din Google Ads konto, og få mest muligt ud af dit marketingbudget.

Google Ads er ikke kun annoncer på søgenetværket

Google Ads tilbyder mange forskellige annonceformater, der gør det muligt for virksomheder at nå deres målgruppe på en bred vifte af platforme. Det er ikke kun annoncer på Google’s søgenetværk, der er tilgængelige. Der er også displayannoner på websites og YouTube-videoer, Gmail-annoncer og app-annoncer.

Ved at udnytte de mange annonceformater, har virksomheder mulighed for at opbygge en 360 graders annonceringsstrategi, der dækker både søgemaskiner og sociale medier. Dette kan hjælpe med at øge synligheden og opbygge brandawareness.

Derudover giver Google Ads en række avancerede målretningsmuligheder, der gør det muligt for virksomheder at målrette deres annoncer til deres målgruppe. De kan vælge at målrette deres annoncer til bestemte aldersgrupper, geografier, enheder og interesser.

I alt gør Google Ads det muligt for virksomheder at opbygge en effektiv annonceringsstrategi, der dækker mange forskellige platforme og målgrupper, og dermed hjælper med at nå deres forretningsmål.

Vores priser

Hvilke pakke I skal vælge afhænger af hvor meget arbejde vi skal udføre i gennemsnit pr. måned.

Lille

Kr.3000Pr. måned
 • Timepris 750
 • Timer inkluderet 4

Mellem

Kr.7000Pr. måned
 • Timepris 700
 • Timer inkluderet 10

Stor

Kr.9750Pr. måned
 • Timepris 650
 • Timer inkluderet 15

Premium

Kr.15000Pr. måned
 • Timepris 600
 • Timer inkluderet 25

Hvordan kommer vi i gang?

Skal vi tale i telefonen?

Kontakt os nu, og få en gratis og uforpligtende gennemgang