Vækst jeres forretning med nye kundehenvendelser med Danmarks største annonceringsplatform.
Som jeres Google Ads konsulent analyserer, optimerer, og vedligeholder jeg alle jeres kampagner for at levere de bedste mulige resultater.

Google Ads er en meget populær annonceringsplatform for især lokale- og mindre virksomheder, da det giver direkte adgang til en købsparate målgruppe. Er I klar til at tage imod nye kundehenvendelser? så vil jeg mene, at Google Ads kunne være et rigtig godt sted at undersøge først.
Jeg vil i tæt sparring med jer, arbejde intensivt på, at synliggøre jeres produkter/ydelser overfor potentielle købere, og sikre at jeres budget bliver brugt på relevante søgninger, der resulterer i kundehenvendelser til jeres virksomhed. Google Ads er et fantastisk værktøj, da I hurtigt kan komme i gang, og få indsigt over jeres performance.
Kontakt os i dag, og få en gratis og uforpligtende gennemgang, eller læs mere om Google Ads her på siden.

Se vores certificering ved at klikke på Google Partner logoet

Sådan går vi i gang med jeres Google Ads konto

Når vi overtager en Google Ads konto, bliver vores første opgave at få et godt indblik i bl.a. jeres nuværende kampagner, annoncer og søgeord, for at matche hvor godt det hænger sammen med jeres serviceydelser. Vi oplever nemlig ofte, når vi overtager nye konti en skæv fordeling/prioritering af budgettet kontra hvilke type henvendelser virksomheden ønsker.

Dernæst går vi i dybden med jeres strategi og målsætning, hvor vi skal have afklaret hvordan vi bedst kan afdække jeres behov for markedsføring.

Den sidste fase er, at vi påbegynder eksekvering af strategien inklusiv alle tiltagene. Herefter vil vi løbende optimere kontoen, og kvalitetssikre trafikken. Dette inkluderer datavalidering som korrekt sporing af konverteringer og løbende indsigtsfulde rapporter, som dokumenterer opnået resultater.

Få mere ud af jeres Google Ads budget

Der kan være mange penge at spare, ved at optimere eksisterende kampagner og annoncer, samt endnu flere penge at tjene ved at oprette nye.
Når I kontakter os for hjælp til optimering af jeres Google Ads, kigger vi grundigt på alle detaljer, og foretager en vurdering af hvad der skal ændres.

Vi er certificeret Google Ads partner, som betyder, at vi besidder den nødvendig viden til at hjælpe jeres forretning med at vokse via online markedsføring. Google Ads udgør en stor procentdel af vores forretning, hvor den primær opgave er, at allokere vores kunders marketingbudgetter, for at skabe den bedst mulig annonceafkast.
Her er vores primære fokusområder, når vi arbejder med Google Ads optimering:
Bedre kvalitetsscore som muliggør følgende punkter:
– Billigere klikpriser på jeres annoncer
– Større markedsandel /mulighed for mere trafik til jeres hjemmeside
– Højere CTR (klikprocent på jeres annoncer)
– Flere konverteringer /Flere relevante kundehenvendelser

Hvordan fungerer Google Ads?

Derfor er jeres kampagnestruktur altafgørende

Med en korrekt opsætning af jeres Google Ads konto, kan I se en klar struktur over alle jeres kampagner, annoncegrupper samt annoncer.

I kan hurtigt aflæs jeres data og foretage ændringer.

I kan identificere profitable søgeord, og byde højere på disse, og I kan finde søgeord, der ikke præsterer for at deaktivere, eller byde mindre på dem.

Med en god kampagnestruktur kan I træffe fornuftige beslutninger baseret på jeres egne data, og I kan derfor løbende optimere jeres konto for at få mest mulig ud af jeres annoncekroner.

Google Ads kampagner kræver optimering

Google Ads fungerer som en auktion, hvor man byder på søgeord. Ud over den pris man er villig til at betale for det ønskede søgeord, er der en hel masse faktorer, google tager i betragtning, før I får tildelt en plads i søgeresultaterne. Nogle af de vigtigste faktorer kunne være:

– Hvor relevante jeres annoncer er i forhold til de søgeord I byder på?
– Hvor mange procent klikker på jeres annoncer i forhold til konkurrenternes annoncer?
– Finder de besøgende indholdet brugbart på jeres landingsside?

Der findes utallige andre faktorer, Google tager i betragtning og faktum er, at jo bedre optimeret jeres konto er, jo billigere er det for jer.
Det er ikke usædvanligt at to annoncører betaler henholdsvis 1kr. og 10kr. for præcis samme søgeord.

Hvorfor skal I løbende optimere jeres kampagner?

At ligge på en første plads er aldrig en garanti, når det gælder hverken de betalte eller organiske placeringer på Google. Søgemaskinernes fokus går udelukkende ud på, at levere de bedste resultater for deres kunder. At optimere en kampagne betyder bl.a. med andre ord at skabe så meget relevans som overhovedet muligt. Derefter handler det om, at finde de gode søgeforespørgsler, der skaber konverteringer på ens hjemmeside.

Derudover er det en realitet, at forbrugerne ændrer deres købsadfærd. Nogle foretager eksempelvis søgninger fra arbejdscomputeren og senere på dagen køber via deres IPad i stuen.
På hvilket tidspunkt af døgnet modtager I flest henvendelser? Hvilken enhed eller hvilken geografisk placering kommer henvendelserne primært fra?
Svarene på disse spørgsmål kan ændre sig over tid, og derfor er det vigtigt, at I justerer jeres kampagners indstillinger, så de rammer bedst muligt.

Google Ads er ikke kun annoncer på søgenetværket

Google Ads er ikke kun de traditionelle betalte annoncer, I finder øverst på søgeresultaterne. Hvilke forme for annoncering afhænger af, hvem jeres målgruppe er, og hvordan I rammer dem bedst.

Her kan I se andre former for annonceringsmuligheder med Google Ads:
– Google Display annoncering, (herunder Remarketing)
– Google Shopping Ads
– Youtube video annoncering
Vi arbejder også med Bing Ads, hvor vi oplever en betydelig mindre klikpris og dermed billigere konverteringer.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

UDFYLD FORMULAREN

    Hvad koster en Freelance Google Ads konsulent?

    Prisen på at have en Google Ads konsulent knyttet jeres virksomhed afhænger af, hvor mange timer der skal arbejdes hver måned. Timeprisen starter fra 700 kr. ekskl. moms, hvis der er tale om et større projekt eller et længerevarende samarbejde.

    Hvordan kommer vi i gang?

    Skal vi tale i telefonen?

    Kontakt os nu, og få en gratis og uforpligtende gennemgang