Få en køreklar og professionel hjemmeside

Det er vigtigt at I har en professionel hjemmeside, hvis I er afhængige af nye kundehenvendelser. Jeres nye hjemmeside skal både se godt ud på alle skærmstørrelser, vær hurtig selv med en langsom mobilhastighed, og sidst men ikke mindst skal den konvertere godt, så I får flest mulig henvendelser.

Hos PPC Nordic er vi specialister i, at designe brugervenlige hjemmesider, som samtidig konverterer godt. I kan herunder læse mere om, hvilke områder vi synes er nødvendige for, at have en god hjemmeside i dag.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

UDFYLD FORMULAREN

  Responsivt design

  Skal man håbe på at opnå gode placeringer på søgemaskiner, samt en god brugeroplevelse, så kan man ikke komme udenom et responsivt design.

  Med et responsivt design vil jeres hjemmeside automatisk tilpasse sig forskellige skærmstørrelser, og det er endnu vigtigere i dag, da størstedelen af trafikken kommer igennem mobile- og tablet enheder.

  Brugervenligt CMS-system

  Når hjemmesiden er færdig og klar til brug, er det vigtigt, at I som kunde, også har mulighed for at uploade nye billeder/tekster, eller måske oprette en hel ny side.

  Dette kan nemt lade sig gøre med WordPress, som er det CMS vi benytter os af til af administrere, og opdatere jeres hjemmeside.

  Klar til søgemaskineoptimering

  Der er mange dele i søgemaskineoptimeringen, som kan klares nemt og hurtigt. For jer handler det om, at få søgemaskinerne til at forstår, hvad jeres side helt konkret handler om.

  Dette kan I nemt gøre med WordPress. Derudover findes et par gode moduler, som kan få jeres SEO indsats til et højt niveau.

  Bygget til at fremskaffe flere henvendelser

  Konverteringsoptimering er en disciplin, der har til formål, at forbedre brugeroplevelsen og dermed øge konverteringsraten på en hjemmeside.

  Ved at identificere og løse de besøgendes udfordringer, kan man nå langt med at få flere kundehenvendelser.

  Konverteringsoptimering er for det fleste virksomheder, ikke længere et tilvalg, men derimod en nødvendig desciplin for at være konkurrencedygtig.

  Klar til betalt markedsføring

  Der er mange, som vælger at markedsføre deres hjemmeside, for at få flere kunder, uden at sikre sig en konverteringsoptimeret hjemmeside. Dette kan ganske enkelt være årsagen til succes eller fiasko på betalt markedsføring.

  Det er ekstremt vigtigt, at ens landingssider i det hele taget befinder sig på et højt niveau, før man kan starte betalt markedsføring. Det er også altafgørende, at der er opsat korrekt måling af konverteringer, samt et analyseværktøj, som Google Analytics til at løbende optimere hjemmesiden.

  Hvad koster jeres kommende hjemmeside?

  Prisen på jeres kommende hjemmeside afhænger naturligvis af, hvad I skal bruge den til. Har I blot brug for et såkaldt online visitkort, hvor der står lidt om jer og jeres serviceydelser, så kan det typisk klares for under 5000kr. I skal tænke på, at den pris I betaler, afhænger af hvor mange timer der skal arbejdes på jeres projekt.

  Har I brug for en hjemmeside som et vigtigt led i jeres digital strategi, og har I planer om at annoncere online, så kan det bedst betale sig at investere i en professionel løsning, der er skræddersyet til netop jeres behov. Det kan hurtigt blive en dyr affære, at betale for online trafik, som I ikke får nok ud af, pga. jeres hjemmeside ikke lever op til de besøgendes forventninger.
  Prisen på en professionel og konverteringsvenlig hjemmeside koster typisk mellem 12000-50000kr. hvis I vælger os til opgaven. Det er nok ikke et svar, I kan bruge til noget, men sandheden er, at vi først kan give jer et godt svar, når vi kender jeres konkrete behov.

  Hvordan kommer vi i gang?

  Skal vi tale i telefonen?

  Kontakt os nu, og få en gratis og uforpligtende gennemgang