Få en køreklar og professionel hjemmeside

Det er vigtigt at du har en professionel hjemmeside, hvis du er afhængige af nye kundehenvendelser eller salg. Din nye hjemmeside skal både se godt ud på alle skærmstørrelser, vær hurtig selv med langsom mobilhastighed, og sidst men ikke mindst skal den konvertere godt, så du får flest mulig henvendelser.

Hos PPC Nordic er vi specialister i at designe brugervenlige hjemmesider, som samtidig konverterer godt. Du kan herunder læse mere om, hvilke områder vi synes er nødvendige for, at have en god hjemmeside i dag.

Responsivt design

Skal man håbe på at opnå gode placeringer på søgemaskiner, samt en god brugeroplevelse, så kan man ikke komme udenom et responsivt design.

Med et responsivt design vil din hjemmeside automatisk tilpasse sig forskellige skærmstørrelser, og det er endnu vigtigere i dag, da størstedelen af trafikken kommer igennem mobile- og tablet enheder.

Brugervenligt CMS-system

Når hjemmesiden er færdig og klar til brug, er det vigtigt, at du som kunde, også har mulig for at uploade nye billeder/tekster, eller måske oprette en hel ny side.

Dette kan nemt lade sig gøre med WordPress, som er det CMS-system vi benytter os af til af administrere og opdatere din hjemmeside.

Klar til søgemaskineoptimering

Der er mange dele i søgemaskineoptimering, som kan klares nemt og hurtigt. For dig handler det om, at få søgemaskinerne til at forstår hvad din side helt præcist handler om.

Dette kan du nemt gøre med WordPress. Derudover findes et par gode moduler, som kan få dit SEO arbejde til et højt niveau.

Bygget til at fremskaffe flere henvendelser

Konverteringsoptimering er en disciplin, der har til formål, at forbedre brugeroplevelsen og dermed øge konverteringsraten på en hjemmeside.

Ved at identificere og løse de besøgendes udfordringer, kan man nå langt med at få flere kundehenvendelser eller salg.

Konverteringsoptimering er for det fleste virksomheder, ikke længere et tilvalg, men derimod en nødvendig desciplin for at være konkurrencedygtig.

Klar til betalt markedsføring

Der er mange, som vælger at markedsføre deres hjemmeside, for at få flere kunder, uden at de har sikret sig en konverteringsoptimeret hjemmeside. Dette kan ganske enkelt være årsagen til succes eller fiasko på betalt markedsføring.

Det er ekstremt vigtigt, at ens landingssider i det hele taget befinder sig på et højt niveau, før man kan starte betalt markedsføring. Det er også altafgørende, at der er opsat korrekt måling af konverteringer, samt et analyseværktøj, som Google Analytics til at løbende optimere hjemmesiden.

Hvordan kommer vi i gang?

Skal vi tale i telefonen?

Kontakt os nu, og få en gratis og uforpligtende gennemgang